Автор: Маллявка
Багато людей не люблять довго перебувати на кухні, і не через те, що не люблять готувати, а просто набагато приємніше поїсти в кімнаті перед комп'ютером або телевізором, ніж сидіти в самотності на пустій кухні. Процес прийому їжі давно перетворився для нас в звичку. Друга година - пора поїсти. Представляємо вам список предметів, які зробили б ваші відносини з кухнею більш кольоровими.
Спочатку новина для тих, хто обожнює їсти руками. В продажі з'явились напальчники - насадки на пальці у формі ложки чи виделки. Тепер Ви можете відчути себе Фреді Грюгером, який наколює на свої пальці їжу.

Якщо Ваша дитина погано їсть, у неї немає апетиту, то супер-ложка вирішить всі проблеми.

Ну а якщо Ваша дитина гот, то...

Якщо Ви прийшли з роботи не в гуморі, і, буває, хочеться когось вбити... Заходите на кухню і кидаєте ножі чоловіку в голову. Страшно звучить? Ні, якщо підставка під ножі зроблена у вигляді чиєїсь голови. Є можливість поколупатись в чужих мізках)

Якщо Ви любите попити пивко за вечерею, уявіть - Ви вже вмостились за столом і так ліньки вставати за відкривачкою для пляшок! Тоді можете відкрити пляшку виделкою, особливо якщо вона спеціально для цього і зроблена.

Якщо у Вас "синдром Моніки", і Ви любите, щоб все було перфектно і на кухні, Вас потішить пристрій, який видає вершкове масло рівними, однаковими за вагою, шматочками.

Ще Вам повинен сподобатись пристрій, який скручує жерстяні банки і цим самим мінімізує її місце в пакеті сміття.

Якщо Ви закохана пара, і не хочете гаяти час на наливання чаю, скористайтесь чайником з двома горлишками, який наливає чай одразу для двох.

І наостанок.. Якщо Вас дратує те, що овочі постійно падають з Вашої дощечки, коли Ви висипаєте їх у суп - придбайте досточку з завернутими краями. Напевне зручно до неможливості)


Читайте ще:

Ярлыки: , | edit post
1 Response
  1. Анонимный Says:

    Цікаво та пізнавально


Отправить комментарий