Автор: Маллявка
«Замість того, щоб розпилятись для всіх, наче дешевий освіжувач повітря, краще бути індивідуальним парфумом для когось одного.©»

Я – твій особистий парфум. Відмінний, рідкісний і шалено дорогий. Але тобі я дісталась абсолютно безкоштовно – в дивній лотереї під назвою «Життя». Я краще, ніж Kenzo, Chanel і Nina Richi. Вони ніколи не зможуть вдало поєднати таку кількість елементів, які поєдную я: запах зеленого аґрусу; нічне повітря; ледве чутний аромат першого підсніжника; полуничну жуйку; зернятко граната; мильні бульбашки; шампанське і кавові зерна.

Не витрачай мене марно. Не бризкай мною свій одяг, не позичай друзям. Не залишай самотньо на поличці поруч із зубною щіткою і бритвою – я вище цього. Носи мене у нагрудній кишеньці і користуйся рідко – лише тоді, коли відчуєш, що мій аромат починає слабшати. Бо я, так само, як і кожен звичайний парфум, можу закінчитись.

Тоді залишиться один лише пустий флакончик… Який не посміхнеться. Не поцілує у носа. Не скаже: «Йди в баню!» і просто…не грітиме ліву частину твоєї грудної клітки, де за сіткою кісток і судин, б’ється моє улюблене серце
1 Response
  1. Unknown Says:

    Дивної краси твори у цієї дівчини, я вам скажу...


Отправить комментарий