Автор: Маллявка
Продовжуючи тематику цікавих та креативних речей, хочу поділитися з вами тим, що випадково знайшла в Інтернеті. Всі ми часто зіштовхуємось з проблемою носіння необхідних речей при собі. Жінки зазвичай купують великі "баули", щоб туди все влізало, а хлопці мучаться з вічними пакетами БОСС. Представляю вам топ самих кретивних пакетів світу цього.
Наприклад, наступний пакет виглядає точно так саме, як чайний пакетик Ліптон. Для справжніх фанатів справжнього зеленого чаю) Особисто я дивлячись на цей пакет так хочу випити чашечку-другу чаю...
Такі креативні пакети були створені спеціально для мережі нижньої білизни Blush в Німеччині. Ідеш ось так по місту і всі погляди прикуті до тебе. А тобі навіть і роздягатися не доводиться)
Такі пакети стали частиною рекламної кампанії туші Max Factor. Вії виходять далеко за межі пакету і думаю, що багато дівчат купились би на таку рекламу. Може і я б теж..
Ці прикольні пакети ілюструють ефективність засобу для похудіння GNC BURN 60. Треба просто потягнути за шнурочки.Якби і в житті теж все було так просто!
Пакет-маска від відомого і епатажного Карла Лагерфельда. Відомий дизайнер, видно дуже любить свою зовнішність, що почав робити її брендинг на пакетах) Хоча з таким пакетом і на вечірці з'явитись не те що НЕсоромно, а навіть і вишукано.
Це пакет від благодійного фонду Gaia, який займається захистом тварин. Люди носять пакет і навіть не підозрюють, що їх рука скручує шию гусці.
Пакети Stop’n Grow - пакети, від компанії, яка закликає перестати гризти нігті. Засовуєте руку в уявний рот - і...реклама працює!
А цікаві пакети від Червоного Хреста закликають людей добровільно здавати кров. Можливо хоч таким чином до людей дійде ця всесвітня необхідність.
Може і ви бачили якісь незвичайні пакети у нас, в Україні? Бо особисто моє "вау" закінчилось на пакеті від взуттєвої фірми з шнурками замість ручок...
Ярлыки: | edit post
4 Responses
  1. Анонимный Says:

    Стрьомний пакетик з зубами... ІМХО самий крутий з гускою.


  2. Дуже цікаво! Хоч надаю перевагу торбам із тканини, а не пакетам, але деякі ідеї дуже сподобалися.


  3. Так, якби в Україні були б якісь такі пакети, думаю ми б перестали сушити голову над тим, де наскрести грошей на нову сумку)


  4. Vizavee Says:

    http://prikol.i.ua/view/561368/
    сумка тимошенко с косичкой)


Отправить комментарий