Автор: Маллявка
Ви досі вірите, що викурювання всього однієї сигарети не може завдати шкоди вашому серцю? Але - настав момент істини. Нещодавно в американському журналі «Chemical Research in Toxicology» були опубліковані приголомшливі результати. Згідно з новим дослідженням, 15-30 хвилин куріння - це все, що потрібно для того, щоб спровокувати генетичні зміни в організмі, в результаті чого ви опиняєтеся на крок ближче до раку. Розглянемо самі потужні анти-тютюнові кампанії, які щодня і щохвилини попереджають нас про шкоду паління.


Тютюновий суїцид
Чому суїцид? Та тому, що куримо ми з власної волі.
Куріння вражає легені
Американські вчені, які провели це нове дослідження, кажуть, "ефект настільки швидкий, що по суті його можна зіставити з введенням шкідливих речовин безпосередньо в кровотік".
Реклама на стелі
Кидайте курити, поки ще не занадто пізно.
Злізьте з гачка
Курець у середньому викурює більше 5 тисяч сигарет на рік.
Зуби курця
Ви все ще мрієте про білосніжну усмішку?
Пасивне куріння вбиває
Ви не єдиний, хто страждає від вашої сигарети. Подумайте про свою сім'ю …
Доведено, що 35% шкідливих речовин тютюнового диму згорає, 25% - поглинає курець, решта - отруює повітря в приміщенні, в якому курять.
Поцілуй мене в ... попіл
На смертному одрі курця
Як було встановлено, куріння є причиною шкідливих  наслідків від серцевих захворювань до раку, крім того, воно пов'язане майже з 18 видами раку, окрім самого раку легенів.
Бомба уповільненої дії
Кожна нова затяжка руйнує ваше майбутнє. Не паліть.
Куріння вбиває
Близько 106 000 жителів Великобританії щорічно вмирають від куріння.

Куріння-це вбивство
Куріння-це не тільки суїцид. Це вбивство. Пасивні курці хворіють не набагато менше, ніж курці активні. Після обстеження майже 60 дітей віком 11-15 років вчені встановили, що тютюновий дим, який вони вдихають протягом року в квартирах, де курять батьки, рівнозначний за дією в середньому 80-и сигарет.
Ярлыки: , | edit post
0 Responses

Отправить комментарий