Автор: Маллявка
Вони сиділи спина до спини в тролейбусі.
В неї в вухах грав Nightwish, в нього – «Система». Вона тримала в руках книжку Роздобудько, а він – затертого до дірок Кінга. Коси і в нього, і в неї були темні, злегка кучеряві. Очі ховались за затемненими скельцями окулярів.

В них буде гарна сім’я. Двоє дітей. Старший хлопчик – з кучерявим чорним волоссям і темно-карими очима. Він піде в школу в 5 років, буде займатися танцями і стане чемпіоном Європи з латиноамериканської програми. А молодша дівчинка матиме русяве волосся, яке мама закладатиме в гарні зачіски і вплітатиме квіти. Вони будуть жити в квартирі на восьмому поверсі, а коли його підвищать по роботі, вони куплять невеликий будиночок на три кімнати за містом. З пласким дахом. Щоб вночі можна було сидіти і дивитись на зорі. На їх улюблену Кассіопею. 

Надворі він сам змайструє невелику альтанку, де вони сидітимуть за гарячим чаєм, коли буде лити дощ. І в них обов’язково буде собака. Великий білий кудлатий пес з добрими очима. По вихідних вона готуватиме страви різних національних кухонь - від харчо до суші, а він робитиме смачні коктейлі – кожен тиждень новий. 

Кожного літа вони будуть їздити до моря і ходити в турпоходи, і ловити рибу, і загоряти… Він буде дуже сильно її любити, даруватиме їй квіти навіть через 10 років після одруження. А вона геть через 15 років буде влаштовувати романтичні вечори і купуватиме спокусливу нижню білизну. Їм ніколи не буде нудно один з одним. В них буде гарна сім’я.

- Зупинка «600 річчя Перемоги. Наступна зупинка «Космонавтів»». 
Вона встане і, допомігши бабусі з сумкою, вийде з тролейбуса.

В них була би гарна сім’я. Якби… Якби вони за всю поїздку хоч раз повернулись назад. Вони сиділи спина до спини в тролейбусі...
0 Responses

Отправить комментарий