Автор: asketW
Если б море было пивом, Пивна ванна в Чодова Плана
Як говориться в одній відомій пісні групи Дюна - “Если б море было пивом...”. Хочу розповісти вам про унікальні методи релаксації інших країн:

1. Пивна ванна в Чодова Плана.

В чешському місті Chodova Plana працює унікальна сауна, в якій можна прийняти справжню пивну ванну. Це перший заклад такого роду в Чехії і, можливо, взагалі в світі.

Глибока ванна заповнюється спеціальною сумішшю з мінеральної води та темного чешського пива (50 на 50), а також добавок з ароматичних трав. Під час попередніх досліджень, ставились експеременти і з світлим пивом, але виявилось, що воно пахне не так добре.

Власники сауни стверджують, що подібна “водна процедура” корисна для здоров`я, я фізичного, так і морального. Крім того пивні ванни пройшли схвалення у місцевих світил медицини.

20-хвилинний сеанс релаксації коштуватиме всього 550 крон (біля 23 євро). Окремо можна заказати і пиво для внутрішнього вживання :)

2. А ось в Японії пішли ще далі... Компанія Yunessun Spa Resort з міста Хаконе пропонує клієнтам цілі басейни з незвичною рідиною:
  • Хіт всіх саун і мрія всіх питущих - басейн з японської горілки. Як вважають його власники - справжня рисова горілка саке дуже корисна для шкіри. Цікаво, скільки зможе протриматись дорослий чоловік в такому басейні :)
Если б море было пивом, басейн з японської горілки
  • Басейн з зеленого чаю - зелений чай містить дуже корисний антиоксидант катехін, який допомагає боротись з судомами та покращує шкіру.
Если б море было пивом, басейн з зеленого чаю
  • Басейн з червного вина. Купання в червоному вині омолоджує тіло - так, ніби-то, любила купатись ще єгипетська цариця-красуня Клеопатра.
Если б море было пивом, басейн з червного вина
  • Басейн з гарячою кавою, зварений на чистій джерельній воді - знімає будь-яку втому!
Если б море было пивом, басейн з гарячою кавою

Крім цих чотирьох пропозицій у Yunessun Spa Resort є ще й більше 25 звичайних саунних комплексів-спа. Але горілчаний, чайний, винний та кавовий басейни являються самими цікавими та незвичайними. По відомостям компанії, в них дійсно заливаються справжня рідина з високоякісних сортів відповідного продукту. Наприклад, зелений чай для басейну збирається у підніжжя японских гір Танзава і Хаконэ.

Если б море было пивом, унікальні методи релаксації

Ось так і виходить, як в пісні “Если бы море было пивом…”. Але в данному випадку можна не мріяти, а просто з`їздити в Чехію чи Японію. Хоча, хто знає, може такі сауни відкриються і в нас?

------------------------------------------------------------------------------------------------
Хорошая школа танцов: свадебный танец оболонь, спортивные и другие виды танцов.
1 Response
  1. Круто... Я би в чаєві скупалась)


Отправить комментарий