Автор: asketW

З Днем Народження, Маллявка!!!

В цей прекрасний день хочеться сказати тобі декілька теплих і важливих слів:
  1. Ну... перше, що спадає на думку - це те, що я тебе дуже, дуже, дуже сильно кохаю!.. Чуєш? Сильно, сильно ... ну майже до безтями :)
  2. По-друге "не хворать" (це дуже важливо і зайвих пояснень не потребує!!!);
  3. Третім пунктом, напевне, потрібно пояснити що це взагалі таке?.. Хоча, я думаю - ти здогадалась, що це твій особистий блог ... він ще трошки "сируватий" - назвемо це бета-версією :) ... але він твій (детальніше про це пізніше);
  4. Напевне тебе потрібно привітати (можливо це потрібно було б зробити не четвертим пунктом, а раніше, але.... як є)... і так, щоб не говорити стандартними фразами, тримай віршика від всієї душі:
Щасливої долі тобі я бажаю
Цілунків, привітів, надій і вітань
Міцного здоров’я і п’янкої любові
Сповнення всіх заповітних бажань


Нехай весна тобі дарує квіти,
А тепле літечко хай щастя принесе.
Гаряча осінь хай навчить любити,
Зима хай заморозить все лихе.

Невелике пояснення: цілунками і п’янкою любов’ю я тебе забезпечу, повір на слово... також постараюсь виконати якомога найбільше твоїх бажань і мрій... і якщо весна не подарує, то це зроблю я... а на рахунок осені, то це їй в тебе потрібно повчитись.

Доречі, тепер ти вже моя однолітка - ?? років - це чудова дата, яка подарує тобі масу незабутніх і чудових вражень...

А тепер стосовно цього дивакуватого подарунку:

Ідея. Навіть не пам’ятаю, коли саме ця ідея зародилась... але полягала вона в наступному - дати волю твоїй писемній творчості. А ще дуже хотілось придумати щось оригінальне, не схоже ні на що :) (надіюсь в мене це вийшло).

Що задумувалось? Задумувалось зробити повністю функціональний блог з різними підрозділами і рубриками (наприклад, вірші, проза, чернетки, збірки і т.д.)... а потім перенести всі твої публікації з глосси сюди. Планувалось зробити фотоальбоми і ще багато чого.

Проблеми на які я наткнувся:
  • сама головна - брак часу;
  • недостатня освіченість в створені блогів :);
  • в деяких випадках невпевненість, що в мене вийде... що в свою чергу породжувало лінь.
Результат. А вийшло те, що бачиш - неповністю функціональний сайт з кучою багів і абсолютно без наповнення... але я це виправлю Чесно, ЧЕСНО !! (надіюсь, ти мені в цьому допоможеш).

О! Згадав: ідея появилась, коли я в шутку сказав, що куплю домен mallyavka.com.ua ... ти мене ще тоді в баню послала :)

Ну що ж... ось такий перший подарунок від мене в твоє День Народження. Я дуже сподіваюсь, що він тобі, в силу своєї специфічності, сподобається.

І на останок хотілось би сказати тобі декілька компліментів - ти сама ангельська, безцінна, незрівнянна, блискуча, безкорислива, діамантова, чудова, вразлива, вірна, хвилююча, великодушна, надихаюча, чарівна, запаморочлива, граціозна, дорога, довгоочікувана, довірлива, добра, дорогоцінна, єдина, бажана, життєрадісна, сором'язлива, забавна, приваблива, інтригуюча, щира, дивовижна, мінлива, витончена, красива, ласкава, промениста, мила, ніжна і надійна дівчина в світі...

Ще раз з Днем Народження, моя Маллявко!
0 Responses

Отправить комментарий